Samenvatting: Culinaire wedstrijd “Taste of Waldorf Astoria” begint aan derde editie

0
59

Na twee succesvolle edities kondigt Waldorf Astoria Hotels & Resorts de derde Taste of Waldorf Astoria aan, een internationaal culinair programma in samenwerking met de Amerikaanse culinaire organisatie James Beard Foundation (JBF). De zoektocht naar een nieuw iconisch culinair meesterwerk barst dit najaar weer los met een nieuwe strijd tussen vijf geselecteerde JBF Rising Star-finalisten. Zij werken samen met hotels van Waldorf Astoria over de hele wereld.

Het programma van dit jaar bestaat uit een specifieke uitdaging: happy hour transformeren in ‘het vijfde uur’, een gemoderniseerde versie van het vermaarde ritueel met innovatieve thema’s die de verfijnde en moderne stijl van ieder hotel afspiegelen. Om het aanbod aan de bar uit te breiden, wordt iedere chef uitgedaagd kleine hapjes te creëren die perfect passen bij een originele cocktail en mocktail. Omdat het resultaat een onvergetelijke ervaring moet zijn, is de algehele presentatie – van bord tot mond – cruciaal voor de jury.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.